De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

Respect

06-11-2015
Van 9 tot 15 november 2015 is het de Week van Respect.

Een initiatief waar ook honderden politici, sporters, leerkrachten, PABO studenten en artiesten jaarlijks een bijdrage aan leveren met als doel om tolerantie en verdraagzaamheid op een positieve manier tastbaar te maken. 

Leerlingen, docenten, ouders, buurtbewoners en sportclubs zullen elkaar in de Week van Respect vragen stellen als: waar moet een respect-zone aan voldoen? Wat voor afspraken maken we met elkaar om prettig samen te leven, wat zijn de bijbehorende randvoorwaarden en hoe zorgen we dat die worden nageleefd? En vooral: wat is JOUW eigen bijdrage aan een respectvolle samenleving?

Les over oorlogsslachtoffers
Groep 8 bracht woensdag 4 november een bezoek aan de Algemene begraafplaats in Noordwijk. De leerlingen luisterden ademloos naar verhalen die Mark Sijlmans vertelde over WOI en WOII en over de slachtoffers die in Noordwijk zijn begraven. Op woensdagavond 11 november zijn leerlingen uit groep 7/8 en 8 van De Witte School tijdens een herdenkingsbijeenkomst aanwezig en zullen samen met leerlingen van andere scholen lampion-nen plaatsen op de graven van oorlogsslachtoffers.

Schoolgeschiedenis
De kast met de geschiedenis van De Witte School is verplaatst. Eric Diepstraten heeft de kast opnieuw ingericht en weer helemaal in ere hersteld. Meester Eric bedankt!

Studiedag 18 november
Op woensdag n18 ovember heeft het team van De Witte School een studiedag.
De kinderen zijn deze dag vrij.


Schoolfruit | tellen en verdelen


Vorige berichten
Raar maar waar >> lees meer <<
Een 10 voor De Witte School >> lees meer <<
Schoolzwemmen >> lees meer <<
Nationale helden >> lees meer <<