De Witte School zoekt

09-12-2019
Overblijfmedewerkers
Vind je het leuk om met kinderen te werken?
Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar,
dan is het wellicht iets voor jou om als Overblijfmedewerker aan de slag te gaan.

Vrijwilligersvergoeding
Voor het begeleiden van kinderen als Overblijfmedewerker ontvang je een vrijwilligersvergoeding. De vergoeding kan oplopen tot € 40,- per week (max. € 170,- per maand) afhankelijk van de pauzeduur en hoe vaak je wordt ingeroosterd.

Wij zorgen voor een deskundige begeleiding.
Je start samen met een ervaren Overblijfmedewerker die je wegwijs maakt. Er is een Coördinator die je dagelijks ondersteunt. Onze vrijwilligers werken samen met geschoolde pedagogisch medewerkers van SJWB.

Overblijfmedewerker worden op De Witte School?
De Overblijfmedewerkers beginnen om 11.45 uur. Het overblijven duurt tot ongeveer 13:00 uur. Ben je één dag of vaker per week beschikbaar en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Stuur dan een e-mailbericht met je naam en telefoonnummer naar Hetty Stam -> hetty.stam@dewitteschool.nl. Hetty neemt binnen twee of drie werkdagen telefonisch contact met je op. In dat telefoongesprek bepaal jij nog steeds zelf (en ook wij) of je écht als Overblijfmedewerker aan de slag wilt gaan.

Verklaring Omtrent het gedrag
Dit is een officieel document dat aangeeft of je mag werken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Dit officiële document is bij ons verplicht. De aanvraag van dit document brengt kosten met zich mee. Deze kosten worden door ons vergoed. Als je als vrijwillig Overblijfmedewerker bij ons aan de slag gaat, krijg je hier de benodigde informatie over.