Fijne feestdagen

19-12-2019
en een gelukkig en gezond 2020

Het jaar is omgevlogen. Mede dankzij de inzet van ouders en vrijwilligers was het weer mogelijk om veel zinvolle en leuke activiteiten voor de leerlingen te organiseren. Een goed lopende schoolbibliotheek, excursies, het kerstdiner met heerlijke gerechtjes en veel helpende handen, een verzorgde schooltuin, een gezellig versierde school, gastlessen, leesbegeleiding, schone ramen, kasten en klaslokalen……. en nog veel meer. Enorm bedankt namens het team en alle leerlingen!Familie Vink, bedankt voor het kerstgroen, de oase, bakjes en versiersels.

Schoolzwemmen kleuters
Het schoolzwemmen in groep 1 en 2 is een groot succes. Het aantal deelnemers is groter dan verwacht. Om de veiligheid van alle kleuters te kunnen garanderen is het helaas niet mogelijk om nieuwe leerlingen toe te laten. De kleuters uit groep 1, die nu nog niet zwemmen, komen na de zomervakantie aan de beurt.

Buurtsportcoach
Gedurende het jaar staan de buurtsportcoaches iedere woensdagmiddag op meerdere plekken in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk om sport en spel aan te bieden. Deze activiteit heet  "Sport in de wijk".Voor januari en februari 2020 is er voor gekozen om op de woensdagmiddagen sport en spel aan te bieden in de sporthal op de Duinwetering in Noordwijk. Deze sport- en spelmomenten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar in de Gemeente Noordwijk.Het gaat om de volgende woensdagen: 8 jan/15 jan/22 jan/29 jan/5 feb/12 feb/ 19 feb. Alle data vindt de activiteit plaats van 13.30 tot 15.00 uur.

Kinderpostzegels
Wij zijn trots op onze leerlingen die zich hebben ingezet om kinderpostzegels te verkopen. Stichting Kinderpostzegels geeft scholen de mogelijkheid om een lokaal doel te steunen. Voor het team van De Witte School was het direct direct duidelijk: dat wordt VoorleesExpress Bollenstreek! Tot grote verrassing van Elvira Vis, projectleider VoorleesExpress, besloot Stichting Kinderpostzegels om het verzoek van De Witte School te honoreren door maar liefst € 1000,- te doneren. De Witte School. werkt nauw samen met Voorleesexpress en is blij met het zinvolle werk dat de vrijwilligers doen. Marielle Haakman overhandigde de cheque aan Elvira Vis.

Het team van De Witte School wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2020