Hoedjesdag

17-09-2019
Op dinsdag 17 september kwamen alle leerlingen en leerkrachten bijeen in de aula van de school.
Op dinsdagmiddag 17 september kwamen alle leerlingen en leerkrachten van De Witte School in de aula bijeen om te luisteren naar de plannen voor het nieuwe schooljaar. De aanwezigen droegen voor deze gelegenheid een hoedje of ander kleurrijk hoofddeksel. Nadat het schoollied was gezongen las de directeur onder gejuich van de leerlingen de plannen voor.
Een greep uit de plannen:
Vanaf groep 3 is er vanaf heden voor elke leerling een Chromebook beschikbaar. Samen met Harmoniekapel Crescendo wordt er gewerkt aan een schoolproject over de ruimte. Het schoolproject (maart 2020) zal worden afgesloten met een muzikale voorstelling voor de ouders..
Er wordt een sponsorloop georganiseerd door de leerlingenraad voor een nog nader te bepalen goed doel.
Nadat de leden van de nieuwe leerlingenraad zich hadden voorgesteld volgden er drie hoeraatjes en gingen veel handen en hoedjes de lucht in.
Het was een spontane happening met een vrolijke knipoog naar Prinsjesdag.