De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

Vacature

16-05-2018
Vacature adjunct directeur
De huidige adjunct directeur van De Witte School maakt met ingang van het nieuwe schooljaar gebruik van de pensioenregeling. Het team van De Witte School is daarom op zoek naar een energieke en enthousiaste adjunct directeur. >> vacature <<


Sinds 1 januari 2003 is de Stichting Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek (OBODB) het bestuur van 11 openbare basisscholen met 17 vestigingen in de Duin- en Bollenstreek.
De scholen bevinden zich in de plaatsen Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Lisse en Hillegom. Het bevoegd gezag van de stichting is in handen van een directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht, bestaande uit 5 personen, houdt toezicht op de organisatie.
 
De Witte School is een prachtige drukbezochte school in het centrum van Noordwijk.  Op onze openbare school is iedereen welkom en respect staat voorop.  Heldere regels zorgen voor rust en een fijne sfeer. Op De Witte School halen wij het beste uit de kinderen en onszelf. Met aandacht voor verschillen en oog voor kennis en vaardigheden die de 21e eeuw van ons vraagt. De nieuwste digitale ontwikkelingen – mediawijsheid – horen hier vanzelfsprekend bij.
Op De Witte School krijgen kinderen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en zich bewust te worden van hun eigen kunnen. We stimuleren kinderen om, daar waar zij dat aankunnen, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.
 
Omschrijving                    
Voor De Witte School zoeken wij met ingang van 1 augustus 2018  een energieke en enthousiaste adjunct-directeur. Wij zoeken een bouwer die samen met de directeur op motiverende en inspirerende wijze vernieuwingsprocessen in gang zet,  mede deze processen aanstuurt en borgt en daarbij de kwaliteiten en de resultaten van het onderwijs bewaakt en vasthoudt wat succesvol is.
Een coachende, praktische, meewerkende houding heeft daarbij onze voorkeur. Wij zoeken hiervoor iemand die beschikt over relativeringsvermogen en humor. De adjunct directeur is 1 dag per week ambulant en geeft daarnaast invulling aan lesgevende taken.
 
Natuurlijk is dit schaap met vijf poten zeldzaam. Een schaap met vier poten is ook welkom.


De kandidaat:
  • Is voorstander van openbaar onderwijs;
  • Heeft brede actuele kennis van het primaire onderwijs;
  • Is zichtbaar en communicatief vaardig;
  • Kan draagvlak binnen het team realiseren;
  • Kan visie  uitdragen en omzetten naar zichtbare acties;
  • Is een coachend teamspeler, die bijdraagt aan een goede sfeer in het team;
  • Kan goed samenwerken met leerlingen, ouders, teamleden en externen;
  • Heeft het vermogen om te kunnen relativeren;
  • Is daadkrachtig, gaat besluiten niet uit de weg;
 
Taken:
Leidinggevende- en lesgevende taken
 
Arbeidsvoorwaarden
Salarisschaal  De betrekkingsomvang van deze vacature is WTF 1,0. (0,8 wtf is bespreekbaar)  Salariëring naar de onderwijs CAO-functie adjunct-directeur AB. Conform CAO PO
Sollicitatie informatie
De procedure:
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Een referentieonderzoek maakt deel uit van de procedure.
 
Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatiebrief, voorzien van cv, vóór 24 mei 2018 mailen naar: Stichting OBODB  t.a.v. de directeur van De Witte School ,
mevrouw T. Vogelaar:  tia.vogelaar@dewitteschool.nl
 
Op maandag 28 mei 2018 zullen de gesprekken plaatsvinden. De benoemingsadviescommissie bestaat uit de directeur, twee teamleden, een lid van de MR en de manager HR.
 
Zie voor meer informatie onze website: www.dewitteschool.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.