De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

Open huis

05-03-2018
Woensdag 21 maart zetten alle openbare basisscholen in de Duin- en Bollenstreek de deuren open. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind zijn van harte welkom. Van 09.00 uur tot 11.00 uur zorgt de oudercommissie voor een ontvangst met koffie, thee en limonade en een rondleiding.
Heeft u een dochter of zoon die binnenkort naar school gaat? Of bent u geïnteresseerd in het openbaar basisonderwijs in Noordwijk? Kom op 21 maart naar De Witte School! In ons prachtige schoolgebouw vertellen wij u graag waar wij voor staan:
 
Kwaliteit | Iedere dag een beetje beter
Wij halen graag het beste uit onze leerlingen en onszelf. Met aandacht voor verschillen en oog voor de kennis en vaardigheden die de 21e eeuw van ons vraagt. De nieuwste digitale ontwikkelingen – mediawijsheid - horen hier vanzelfsprekend bij. 
 
Invloed | De wereld begint op school
Iedereen is welkom en respect staat voorop. Heldere regels zorgen voor rust en een fijne sfeer. Wij stimuleren een onderzoekende en nieuwsgierige houding, en leren kinderen om vanuit verschillende invalshoeken te kijken: creatief, kritisch en probleemoplossend.
 
Netwerk | Samen kom je verder
Een goede relatie tussen kinderen, ouders, leerkrachten en directie is essentieel. Alleen mét elkaar kunnen wij werken aan de optimale ontwikkelingsmogelijkheden van kinderen. In de klas zetten wij coöperatieve werkvormen in om het samenwerken en leren van en met elkaar te stimuleren. 
 
Diversiteit | Vandaag maak jij het verschil
Op De Witte School krijgen kinderen de ruimte om hun kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en zich bewust te worden van hun eigen kunnen. We stimuleren kinderen om, daar waar zij dat aankunnen, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.
 

Vorige berichten
Gruwelijk eng >> lees meer <<
Wij gaan weer naar school >> lees meer <<
Open dag en Wereldmuziek >> lees meer <<
Fijne herfstvakantie >> lees meer <<
Welkom >> lees meer <<
Fijne vakantie >> lees meer <<
Oranjemarkt >> lees meer <<
Actieve leerlingen >> lees meer <<
Een goed begin >> lees meer <<
December >> lees meer <<
Respect >> lees meer <<
Raar maar waar >> lees meer <<
Een 10 voor De Witte School >> lees meer <<
Schoolzwemmen >> lees meer <<
Nationale helden >> lees meer <<