De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

'Werelds' schoolproject groot succes

21-03-2017
Leerlingen van De Witte School in Noordwijk werkten gedurende drie weken in samenwerking met Harmoniekapel Crescendo en Echo der Duinen aan een muzikaal schoolproject 'Wereldmuziek'
Janieck Devy verrastte De Witte School
Tijdens een open podium op dinsdagmiddag 21 maart presenteerden de leerlingen het resultaat van drie weken hard oefenen. Er werd gezongen, gedanst en gemusiceerd.
Grote verrassing voor de leerlingen was de aanwezigheid van Janieck van de Polder, beter bekend als Janieck Devy. Janieck is oud leerling van De Witte School en bekend van onder andere de Nederlandse speelfilm Puk van de Petteflet en meer recent van zijn Europese dance-hit 'Reality'.
Ook Janieck betrad dinsdagmiddag het podium. Voor veel leerlingen is Janieck een inspiratiebron en extra motivatie om hun muzikale talenten verder te ontwikkelen.

Open huis
Ouders en andere belangstellenden, dank voor uw bezoek aan het open huis van De Witte School. Wat een heerlijke hapjes en wat een knappe optredens door de leerlingen. Ook dank aan de oudercommissie, Echo der Duinen en Harmoniekapel Crescendo en meester Eric Diepstraten voor de enthousiaste inzet en fijne samenwerking. Het project 'Wereldmuziek' was werelds!

Boomplantdag
Handen uit de mouwtjes voor extra groen. Samen met kinderen uit groep 5 van de De Witte School plantte wethouder Dennis Salman op woensdag 22 maart een paar bomen in het Kruydtpark.


Winnaars hapjesstempelkaartloterij
Op 23 maart 2017 om 12.43 uur trok meester Menno Visser met gesloten ogen 11 loten. De gelukkige winnaars zijn: Nina, Oliva, Jake, Novia, Noémie, Kathalin, Dean, Thijmen, Ayoub, Vic en Tom.
Van harte gefeliciteerd!Vorige berichten
Open dag en Wereldmuziek >> lees meer <<
Fijne herfstvakantie >> lees meer <<
Welkom >> lees meer <<
Fijne vakantie >> lees meer <<
Oranjemarkt >> lees meer <<
Actieve leerlingen >> lees meer <<
Een goed begin >> lees meer <<
December >> lees meer <<
Respect >> lees meer <<
Raar maar waar >> lees meer <<
Een 10 voor De Witte School >> lees meer <<
Schoolzwemmen >> lees meer <<
Nationale helden >> lees meer <<