De Witte School
van Panhuysstraat 19
2203 JN Noordwijk
071-3615000
info@dewitteschool.nl
Contact & Route

De Wensboom en nog veel meer

16-03-2016
Wat een feest in de maand maart! Bloemenbadplaats Noordwijk 150 jaar & De Witte School 85 jaar, boomplantdag met wethouder Salman, open huis, drie bake sales en een televisie-uitzending ......
Op donderdag 31 maart was De Witte School te zien in een uitzending van De Wensboom, een programma van Johnny de Mol. Op 26 oktober 2015 kwam Johhny met zijn crew naar Noordwijk om opnamen te maken.  Johnny sprak met de leerlingen over hun wensen voor andere mensen. In het geheim werd een aantal wensen vervuld en gefilmd.

Dubbel feest
Bloemenbadplaats Noordwijk 150 jaar & De Witte School 85 jaar. De  gemeente Noordwijk is jarig en pakt daarom extra uit tijdens de nationale Boomplantdag. Op woensdag 16 maart plantte wethouder Dennis Salman samen met de leerlingen uit groep 3 een prachtige Walnotenboom op het schoolplein. Met alle leerlingen werd het schoollied gezongen. Alle andere groepen dragen ook een steentje bij aan het groener maken van het plein. Elke groep plant een mooie struik.

Omdat het team en de leerlingen op hun verlanglijstje 'een opknapbeurt van het groene schoolkplein' hadden gezet organiseerde de oudercommissie in de maand maart (3x) een Bake Sale. Leerlingen en ouders doneerden zelfgebakken taartjes, koek en ander gebak. Al het lekkers werd in de aula van de school te koop aangeboden. Van de opbrengst is beplanting gekocht en de school spaarft nog even door voor een opknapbeurt van wilgentunnel op het plein.

Open huis
Op woensdag 2 maart werd het jubileumproject feestelijk geopend op het schoolplein met het zingen van oud Hollandse liederen. Elke groep geeft op eigen wijze invulling aan het thema "Op reis door de tijd". De leerlingen spreken, werken en knutselen over heden, verleden en toekomst. Graag laten de leerlingen het resultaat van hun inspanningen zien tijdens een open huis op woensdag 23 maart van 17.00 uur tot 18.30 uur. U bent van harte welkom!

Leerlingenraad
Op 14 maart vergaderde de leerlingenraad van De Witte School in de personeelskamer. De leden van de raad hebben allemaal een maatje in de miniraad. Er zijn gesprekken gevoerd met de miniraad en de onderbouwgroepen.  De raad geeft tips aan de directeur en denkt mee over wat er op school nog beter zou kunnen. De sfeer op school is goed en als rapportcijfer gaven de meeste leden hun eigen groepssfeer een 8 of een 9. In de kleedkamer bij de gym vinden sommige leden het minder gezellig. Tip van de raad aan de juffen en meesters: "Nog meer kanjertraining geven".

Groen schoolplein
Opa Leo en groep 8, bedankt voor alle hulp bij het planten van de struiken op het kleuterplein.Vorige berichten
Actieve leerlingen >> lees meer <<
Een goed begin >> lees meer <<
December >> lees meer <<
Respect >> lees meer <<
Raar maar waar >> lees meer <<
Een 10 voor De Witte School >> lees meer <<
Schoolzwemmen >> lees meer <<
Nationale helden >> lees meer <<