Nationale helden | Open huis

01-05-2015
Internationaliseren is je wereld vergroten en de kwaliteit van je onderwijs verbeteren. Daarom doet De Witte School mee aan het Comeniusproject van de Europese Unie.
De Europese Unie vindt het van groot belang dat leerkrachten, leerlingen en directeuren internationale ervaring opdoen en een internationaal netwerk opbouwen. In oktober reisden vier leerkrachten van De Witte School af naar Oostenrijk om kennis op te doen en ervaring uit te wisselen met collega’s van scholen uit een aantal andere EU landen. In maart 2015 stond een bezoek aan Londen op het programma.  Van 20 mei tot en met 23 mei 2015 is een buitenlandse delegatie te gast op onze school.

Schoolproject en open huis
De leerlingen hebben de afgelopen periode gewerkt aan het project "nationale helden". Tijdens het open huis op 21 mei laten de leerlingen aan hun ouders, onze buitenlandse gasten en andere belangstellenden zien wie hun helden zijn en door wie zij zich laten inspireren.

U bent van harte welkom om op donderdag 21 mei tussen 17.00 uur - 18.30 uur een kijkje te komen nemen in onze school.