Inlogcode aanvragen

Aanvragen inlogcode
Ouders en verzorgers van leerlingen van De Witte School ontvangen jaarlijks een bericht via DigiDuif met een inlogcode en wachtwoord. Zij hoeven geen inlogcode aan te vragen.

Een gedeelte van onze website is gereserveerd voor (oud-)leerlingen, ouders en leerkrachten van De Witte School. Ook ouders van oudleerlingen kunnen zich registreren voor onze website. Zodra wij uw gegevens geverifieerd hebben, ontvangt u een wachtwoord op het door u opgegeven emailadres
Waarom registreren?

De privacygevoelige inhoud van deze website is beschermd door middel van een inlogprocedure. Vanzelfsprekend komen leerlingen, ouders van leerlingen en het team van De Witte School in aanmerking voor registratie.

Oud-leerlingen, oud-medewerkers en eventuele andere belangstellenden kunnen zich eveneens registreren. De Witte School verifieert alle persoonsgegevens alvorens inloggevens af te geven. Als er geen sprake is van een directe relatie tot De Witte School, wordt individueel bepaald of er een goede reden bestaat om toegang te verlenen.

Om de privacy en veiligheid van onze leerlingen te waarborgen is het geregistreerde gebruikers van deze website niet toegestaan om hun inloggegevens aan derden te verstrekken.

* Verplichte velden